   1203 Budapest, Helsinki út 9.

Horgásztó elérhetősége:

  +36 (1) 284 6321

  +36 (70) 672 1022

  

Deák Tímea

   Támogasson minket a 11719001-20003902 számlaszámon!

Délpesti Horgászegyesület


Nagyon nagy hangsúlyt fektetünk az utánpótlás nevelésre és női versenyzők támogatására. A legtöbb horgászegyesületben, legfeljebb egy felnőtt csapatot patronálnak. Mi a gyermek, ifjúsági és női versenyhorgászaink mellett, kettő felnőtt csapatot versenyeztetünk, nem kis anyagi áldozat árán. Az elért eredmények azonban magukért beszélnek.

A rangos hazai versenyek mellett minden korosztályban, a válogatott keret tagjai között vannak horgászaink, akik gerincét adják az Európa bajnoki és világbajnoki csapatoknak. Természetesen mindezt, csupán az egyesület anyagi forrásaiból, lehetetlen lenne finanszírozni. Számtalan vállalkozás, magánszemély, Önkormányzat és horgászcikkeket forgalmazó cégek támogatását élvezzük. Ezen cégek és az Önök segítsége nélkül, nem tudnánk a legmagasabb szinten, folyamatosan az élmezőnyben maradni! A mellékelt 2001 évi eredménylistában szereplő sok értékes trófea közül figyelmébe ajánljuk, csapatunk a Délpest-Maver együttesének kimagasló eredményét, amelyet a Velencei tavon megrendezett Klubcsapatok Országos Bajnokságán ért el. Csapatunk, magabiztos fölénnyel az első helyen végzett és kivívta a jogot a Klubcsapatok Világbajnokságán való részvételre, amely június 09-17-ig Horvátországban kerül lebonyolításra.

Különösen nagy figyelmet szentelünk az Egyesület és versenyzői által elért eredmények mind szélesebb körben történő „propagálására”. Az elért eredmények magukért beszélnek, de mégsem árt, ha azt mindenki ismeri. Kiegyensúlyozott, szinte baráti kapcsolatban vagyunk az ismert horgász médiák meghatározó szakíróival, riportereivel. Gyakori résztvevői vagyunk a Sporthorgász és a Magyar Horgász újságnak, valamint a Kapás Van! és a Wobbler horgászműsornak. Előbbi az MTV 1 és MTV 2, utóbbi a Satelit csatornán látható.

Reméljük hogy tagjainknak, támogatóinknak a jövőben is ilyen eredményekről tudunk beszámolni, annál is inkább mivel a világbajnokságon és a többi rangos versenyen való eredményes szereplés érdekében, az idén is mindent megadunk versenyzőinknek. Akik hangyaszorgalommal gyűjtik a jobbnál jobb eredményeket és így hálálják meg a bizalmat.

bben a népes mezőnyben, a Délpesti HE. versenyzői gyűjtötték be a legtöbb értékes trófeát. Versenyzőink 2001-ben 1 világbajnoki aranyérem, 1 ezüstérem, 1 európabajnoki bronzérem mellett 17 országos bajnoki címet, 4 ezüstérmet és 2 bronzérmet nyertek. Minden rangos, országosan elismert és jegyzett versenyen részt vettek. Nem volt olyan megmérettetés, ahol ne állt volna dobogóra versenyzőink közül valaki. Az országban egyedül álló módon a Horgászegyesületek Budapesti és a Ráckeve Duna - ági Horgász Szövetségnek is tagjai vagyunk, így jogosultként az általuk rendezett I. osztályú csapat és egyéni horgászversenyeket is a mi versenyzőink nyerték.